Chat with us, powered by LiveChat

Jouw frituurvet ophalen met Quatra

Snel en eenvoudig klant worden
Op zoek naar een partner voor het ophalen van frituurolie? Niet helemaal tevreden van je huidige leverancier? Opstarten of overschakelen naar Quatra is heel eenvoudig! In slechts 4 stappen komen wij jouw frituurvet ophalen. Ook voor verse frituurolie kun je beroep doen op ons.

Klant worden in 4 stappen

1. Contacteer ons

Om de ophaling en/of levering van frituurolie optimaal in te plannen hebben we enkele gegevens nodig (bedrijf, frequentie van ophaling, hoeveelheid olie, gewenste wijze voor opslaan,...). Contacteer ons via telefoon, mail of de chat op de website om samen af te stemmen.

2. De ophaling wordt ingepland

Samen met de dienst planning wordt een ophaling ingepland. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en voorkeuren. Bij een ophaling zullen de volle vaten steeds gewisseld worden voor propere, nieuwe vaten. 

3. Verse frituurolie nodig?

Laat het ons weten! We hebben verschillende soorten frituurolie op voorraad. We leveren jouw verse olie samen met de ophaling van je oude olie, in dezelfde rit. Om de levering af te stemmen bellen we je op voorhand op, zodat je steeds over verse olie beschikt. 

4. Na elke ophaling

Van zodra er een ophaling is gebeurd krijg je een overzicht via e-mail met een ophaalbon, de hoeveelheid opgehaalde olie en bijhorende vergoeding. Zo kun je gemakkelijk mee opvolgen en ben je administratief in orde.

+100.000 klanten doen beroep op Quatra voor frituurvet ophaling.

Contacteer ons nu via telefoon, mail of chat.

Meer weten over de voordelen van Quatra? Lees meer in de blog Waarom kiezen voor Quatra.