Chat with us, powered by LiveChat

Thinking globally,
acting locally

Quatra evolueerde van lokale vetophaler naar een internationaal bedrijf dat frituurolie en frituurvet levert, ophaalt en recycleert. 

Ondertussen mogen we ons Europees marktleider noemen: meer dan 150.000 klanten waaronder frituren, restaurants, cateringbedrijven, grootkeukens, industriële bedrijven en scheepvaartbedrijven vertrouwen hun vetophaling en -levering aan ons toe.

De exponentiële groei van het bedrijf is het resultaat van jarenlange ervaring en specialisatie, de focus op service en flexibiliteit, duurzaam ondernemen en een innovatief recyclageproces.

Efficiënte totaalservice

Wordt u net zoals die +150.000 horecazaken, ketens en bedrijven ook klant bij Quatra? Dan profiteert u van ons internationale netwerk en onze lokale depots in elk land waar we actief zijn. Zo krijgt u een totaalservice: we spelen flexibel op al uw vragen in, leveren nieuwe vetten en oliën en halen uw gebruikte vetten en oliën op. Altijd binnen 48 uur of als het écht dringend is zelfs binnen 24 uur.

Orde, netheid en respect 

Olie en vet kunnen voor smerige toestanden zorgen en daarom zweren we bij netheid. Bij elke ophaling vervangen we uw volle vaten door lege, propere vaten. Dit gebeurt met de nodige voorzichtigheid en alle respect voor uw zaak. Tevens leiden we onze chauffeurs op voor een optimale service en komen ze steeds in propere, herkenbare Quatra-outfit bij u langs.

Duurzame recyclage tot 
innovatieve biobrandstoffen

Alle vetten en oliën die we bij u ophalen, recycleren we en zetten we om in hernieuwbare energie. Zo leveren we een grote bijdrage aan de Europese Green Deal, die Europa CO₂-neutraal wil maken tegen 2050.
De levering en ophaling van uw frituurolie en frituurvet voeren we zo klimaatneutraal mogelijk uit. We combineren ze in 1 vrachtwagen. Think green: 1 rit = 2 diensten.

LEES MEER