Chat with us, powered by LiveChat

Waarom kiezen voor Quatra?

De leverancier voor jouw vetophaling

Quatra is jouw betrouwbare en gecertificeerde partner voor het ophalen van frituurolie en frituurvet. Met meer dan 100.000 klanten verspreid over 9 landen hebben we de nodige ervaring en een uitgebreid transportnetwerk om jou een snelle en correcte service te kunnen garanderen, aan de beste prijs.

Waarom Quatra kiezen?

Enkele voordelen:

Interventie binnen 24u

Een ophaling of levering wordt standaard binnen 5 werkdagen gepland. Heb je een dringende interventie nodig? Dat is mogelijk binnen 24u.

De beste prijs

Dankzij ons uitgebreid transportnetwerk bieden we jou de beste marktprijs voor jouw gebruikte olie.

Professioneel team

Onze chauffeurs worden professioneel opgeleid en dragen een herkenbaar Quatra-uniform. Ze bieden jou een vriendelijke en correcte service.

Ophaling en levering in één rit

Quatra combineert de ophaling van frituurolie met de levering van verse olie. Zo beperken we samen de co₂-uitstoot en heb jij steeds verse frituurolie of -vet in stock.

Odoo + afbeelding en tekst

Als Quatra-klant draag je bij aan een groene toekomst

De opgehaalde olie wordt verwerkt tot biobrandstoffen die 90% minder CO₂ uitstoten dan fossiele brandstoffen. Met jouw opgehaalde olie spelen we dus een cruciale rol in de strijd tegen klimaatverandering en de aantasting van het milieu.

Quatra is hiermee een belangrijke partner binnen de EU Green Deal en de doelstellingen om Europa klimaatneutraal te maken tegen 2050. Help je ons mee?

Klant worden bij Quatra? Lees meer in de blog Jouw frituurvet ophalen met Quatra.